Eens wat anders dan een broodje hamburger?
Dan is deze portobello burger een goed alternatief.
Ingrediënten 4 pers
4 portobello’s
1 rode ui
1 teentje knoflook
een scheut balsamico azijn
4 speltbollen
rucola sla
2 tomaten
handje cashewnoten
Bereiding
Snijd de ui en knoflook klein.
Verwijder evt. steel van portobello en borstel de binnenkant schoon.
Bak de ui en knoflook zachtjes aan met een scheut balsamico azijn.
Grill de portobello’s in een grillpan of oven voor ongeveer 10 minuten
Snijd de tomaten in plakken.
Rooster de cashewnoten even in een droge koekenpan.
Snijd de bolletjes doormidden en beleg met sla, tomaat en een portobello.
Garneer met het ui/knoflookmengsel en een paar cashewnoten.
Serveertip: lekker met een Griekse salade
Recept: Puur.Balans
Foto: Studio Puur