De herfst vind ik altijd zo'n heerlijke periode; gezellig wandelen in het bos en daarna thuis wat lekkers bakken en voor de open haard opeten.
Zo maakten wij van de week deze heerlijke havermoutkoekjes.
Ingrediƫnten 15 koekjes
100 gr. havermout
2 rijpe bananen
30 gr. grof gehakte amandelen
10 gr. honing
1 tl. kaneel
25 gr. gehakte pure chocolade
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Prak de bananen fijn met een vork.
Meng alle andere ingrediƫnten door de geprakte banaan en maak er 15 bolletjes van.
Leg deze bolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Druk de bolletjes plat met een lepel en bak ze in 15-20 minuten af.
Vermeld in Food app onder:
Havermoutkoekje BITK
Koekje 30 gram = 70 Kcal
Recept & Foto: Puur.Balans