Balance is the Key Balance is the Key

Granola

granola

De geur van zelfgemaakte granola door het huis is echt zo lekker dat alleen dit al een reden is om granola te maken. Heerlijk!
Granola kan je precies zo maken als jij lekker vindt.
Maar hierbij een recept van mij (en Puur.Balans), waarvan ik blijf snoepen ;)

Ingrediƫnten weckpot

  1. 1. 150 gr. havermout
  2. 2.  30 gr. gemengde noten
  3. 3.  20 gr. lijnzaad
  4. 4.  20 gr. pompoenpitten
  5. 5.  20 gr. zonnebloempitten
  6. 6.  1 tl. kaneel
  7. 7.  snuf zout
  8. 8.  2 el. honing
  9. 9.  2 el. kokosolie
  10. 10.2 el. water

  11. 50 gr. rozijnen 
  12. 20 gr. kokosvlokken 

Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Meng 1 t/m 7 door elkaar

Smelt de kokosolie (9.) en meng hierdoor 8 en 10.
Dit meng je door 1 t/m 7 op een met bakpapier beklede bakplaat.

Zet het 30 minuten in de oven en hussel het om de 10 minuten.

Als alles afgekoeld is meng je de rozijnen en de kokosvlokken erdoor.
Je kan het bewaren in een weckpot om zo elke ochtend je eigen granola te eten door een bakje zuivel.

Vermeld in Food app onder:
Granola BITK portie 20 gr.

Portie 20 gr. = 89 Kcal

Foto: Studio Puur